Babacan Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca kontrol edilerek temizlik ve hijyen kurallarına uygun görülerek "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır. *Ayrıca Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği ´Beslenme Dostu Okul Projesi´ kapsamında; okulumuz sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında yürüttüğü olumlu çalışmalarla "BESLENME DOSTU OKUL" sertifikası almaya hak kazanmıştır. * Öğrencilerimizden, 2011 yılında 1 Fen Lisesi, 2 Anadolu Öğretmen Lisesi, 3 Anadolu Lisesi; 2018 yılında 1 Fen Lisesi, 5 Proje Okulu; 2019 yılında 15 Anadolu Lisesi, 5 Proje Okulu kazanmışlardır. 2020 yılında 2 Spor Lisesi, 2 Sosyal Bilimler, 2 Proje Okulu kazanmışlardır. 2021 yılında ise 2 Fen Lisesi, 4 Proje Okulu, 8 Spor Lisesi kazanmışlardır.

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Ortaokullar Arası Kros Yarışmasında İl İkinciliği
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi
Proje Çalışmaları: Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi, Beslenme Dostu Okul Programı Projesi
Diğer Hususlar: Okulumuz öğrencilerinin tamamı Babacan Mahallesi´nden gelmektedir.8 Taşımalı öğrencimiz vardır.

Telefon - 5551822625

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://babacanmuradiye.meb.k12.tr

Adres - BABACAN MAH. BABACAN KÜME EVLERİ BABACAN ORTAOKULU BLOK NO23 MURADİYE / VAN

Öğretmen :12
Öğrenci :134
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :871
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Babacan Mahallesi

Adres - BABACAN MAH. BABACAN KÜME EVLERİ BABACAN ORTAOKULU BLOK NO23 MURADİYE / VAN

Ulaşım İlçeden öğretmen servisiyle ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 14 km uzaklıkta.